• Масажна седалка
 • Електрическа подочистачка
 • продукти за здраве , красота и бизнес !
 • целулес мд
 • peynt-ranar
 • Детоксикатор
 • Пейнт Зуум

Условия за пазаруване

При желание от Ваша страна за закупуване на даден продукт, бихте могли да ни посетите на адрес : Пловдив ; ул. "3 ти март" №26.   При невъзможност да ни посетите на място, бихте могли да се свържете с нас и да поръчате желания от Вас продукт, по най-удобния за Вас начин - на телефони : 0877 540 309 ; 0895 611 643 / от 09,00 до 17,00 часа /, да използвате имейла :sales@bgmag.net или да осъществите контакт с нас, ползвайки формата за контакт. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО вписвайте телефонен номер за връзка с Вас - поради изричното изискване на куриерските фирми ! Ние ще се свържем с Вас и ще Ви потвърдим, че поръчката е приета, както и ще Ви информираме за срока на доставката . Доставката се извършва в срок от 1 до 5 работни дни, в зависимост от местонахождението на посочения от Вас адрес за доставка.

Пратките се доставят посредством куриерски фирми, с наложен платеж - плащате на куриера в момента на доставката. При изрично упоменато желание от Ваша страна, в товарителницата като опция, бихме могли да упоменем "с предварително отваряне", което би Ви дало правото предварително да отворите и прегледате доставената Ви пратка, преди да сте заплатили на куриера нейната стойност. При заявка на обща стойност над 200.00лв. разходите за куриерските услуги са за наша сметка и доставката за Вас е безплатна. Регистрирани в магазина клиенти, закупили с еднократна поръчка продукт /продукти/ на обща стойност над 200.00 лв, получават статут на "ВИП клиенти" и биват регистрирани от нас като такива, което им дава правото впоследствие, при следващи покупки да ползват отстъпки в размер от 5 до 20% от обявените цени, в зависимост от избрания продукт. Още влизайки в магазина с паролата и имейла си "ВИП клиентите" виждат зачертани основните цени, както и изписаните цени, валидни за тях. При заявки на обща стойност под 200.00лв. разходите за куриерските услуги по доставката се поемат от клиентите на магазина и се заплащат по съответните тарифи на куриерските фирми.

НАТИСКАЙКИ БУТОНА "Да, съгласен съм" И ЗАВЪРШВАЙКИ ПРОЦЕСА НА РЕГИСТРАЦИЯ, ПОТРЕБИТЕЛЯТ ЗАЯВЯВА, ЧЕ ПРИЕМА ВСИЧКИ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ КАТО ПОТРЕБИТЕЛ НА УСЛУГАТА, ОТГОВОРЕН Е ЗА ДАННИТЕ, КОИТО ЗАПИСВА НА НАШИЯ СЪРВЪР И СЕ СЪГЛАСЯВА ДА СПАЗВА ВСИЧКИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГАТА

Всички предлагани продукти се предават лично или по куриер, след изричното съгласие от страна на клиента да закупи дадения продукт, с договор от разстояние (интернет търговия).

При заявена поръчка от страна на клиент се счита, че същият се е запознал и съгласил с настоящите условия за пазаруване.

Съгласно ЗЕТ, всеки наш клиент, закупил даден продукт онлайн, има право в рамките на 14 дни да върне за собствена сметка продукта.

 1. 14  дни, считано от датата на получаването й, заедно с касовия бон и фактурата (ако сте пожелали фактура). Ако използвате куриер, сумата по връщането на стоката в този случай остава за Ваша сметка.
 2. Стойността на стоката ще Ви бъде възстановена до 7 дни след получаването й обратно по посочен от Вас начин (в брой, с пощенски запис или по банкова сметка).
 3. Не се дължи възстановяване на стойността, в случаите когато стоката се връща с увредена неизползваема опаковка, в лош външен вид, разпечатана (аерозолни опаковки и флакони за почистващи и козметични продукти, козметичен текстил и бельо, възглавници и други подобни стоки за лична употреба) или с променено, изхабено или счупено съдържание на продукта или комплекта.
 4. Потребителят не може да претендира за възстановяване на заплатената сума или за намаляване цената на стоката, когато търговецът се съгласи да бъде извършена замяна на стоката с нова или да се поправи стоката в рамките на един месец от предявяването на рекламацията от потребителя.
 5. НАТИСКАЙКИ БУТОНА " съгласен съм с условия за пазаруване" , ПОТРЕБИТЕЛЯТ ЗАЯВЯВА, ЧЕ ПРИЕМА ВСИЧКИ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ КАТО ПОТРЕБИТЕЛ НА УСЛУГАТА, ОТГОВОРЕН Е ЗА ДАННИТЕ, КОИТО ЗАПИСВА НА НАШИЯ СЪРВЪР И СЕ СЪГЛАСЯВА ДА СПАЗВА ВСИЧКИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГАТА

Приятно пазаруване!

payment
С подкрепата на MiraMarket
МираМаркет © 2021