Бижута в стил бохо

Бижута-в-стил-бохо

В продължение на много години в света на модата се появяват нови тенденции и целият свят ги следва. Благодарение на активното разпространение на различни стилове, ние имаме широко поле за дейност в сферата на модата и нашият гардероб може да бъде експериментална работилница. Преди няколко години той го завладя и постави в зависимост от себе си, а днес по нищо не личи, че ще му отстъпи мястото. Откъде идва този феномен? Няколко тайни за бохо стила.

Бохо стил. Какви са неговите характеристики?

Думата бохо е съкращение от „бохемски“, което означава артистична среда и хора, които отхвърлят материалните неща и получават най-доброто от живота. В днешно време активно се избира като вдъхновение за тоалети за много фестивали. Все по-често обаче можем да го видим в ежедневния стайлинг на много звезди и дори като водещ елемент в сватбената индустрия. 

Какво отличава бохо стила?

Характерните елементи, които отличават бохо стила, са изчистени и последователни детайли, които неслучайно са включени в нито един стайлинг. Винтидж атмосфера, бохемски стил и блясък са лайтмотивите, благодарение на които можем да създадем уникални тоалети в бохо стил. Характеризира се и с множество десени под формата на флорални мотиви, шапки, каубойски ботуши, множество ресни и нежни цветове. Не забравяйте, че леките и леко романтични елементи трябва да бъдат допълнени с нещо по-тежко, например каубойски ботуши или шапка.

Глобален феномен на бохо стила

Глобални дизайнери, архитекти, организатори на сватби и хора от други индустрии обичат бохо стила толкова много, че все по-често можем да видим колекции, пуснати в този стил. Създаването на къщи, градини, вечерни рокли и мебели в този стил е норма, която постоянно събира своите почитатели. Истинските фенове дори създават цитати или татуировки, които отразяват неговата личност. Няма съмнение, че бохо е тенденция, която ще бъде модерна много, много години.

Бижута в стил бохо мода и аксесоари – уникални бижута

Чудите се как да съберете бижуто си така, че да отразява максимално бохо стила и да създава нещо уникално от ежедневния ви стайлинг? По-долу са някои марки, на които си струва да обърнете внимание.

Фини и елегантни

Уникален дизайн и различни цветове вградени в уникални бижута. Това е описание на емблематичната марка Skagen, която е много популярна благодарение на своите надеждни продукти. Серията Kariana Waves е колекция, която ще открадне сърцето ви. Модерната комбинация и форма на всяко бижу ще направи така, че бохо стилът да ви съпътства във всеки повод. Допълнително предимство е, че бижутата от серията Kariana Waves са и универсални. Можете да го приспособите към различен стил, който ви интересува по всяко време.

Италиански шик с бохо душа

Бижутата Furla, въпреки че обикновено се свързват с елегантност и класически стил, също намират своето място в сърцата на любителите на бохо стила. Характеризирайки се с фина комбинация от модерност и традиция, бижутата Furla се вписват идеално в свободния, артистичен бохо характер. Деликатните гривни, фино декорираните обеци и уникалните колиета могат да бъдат ключови елементи за всеки бохо стайлинг. Тези уникални аксесоари, вдъхновени от природата и свободата, добавят нотка италиански шик към всяко облекло, дори и към най-ежедневното.

Бохо стил без граници

Няма съмнение, че бохо стилът е нещо повече от просто модна тенденция – това е начин на живот, който включва индивидуалност, креативност и непринудено отношение. Включвайки ефирни материи, смели шарки и уникални аксесоари в гардероба си, можете да предприемете едно незабравимо, стилно пътешествие без много усилия. Не забравяйте, че в бохо модата няма строги правила. Нека Вашата личност блесне и бъдете изумени от красотата на Вашите творения!

Ако статията ви е харесала, разгледайте и другите съвети в блог-сайта ни.

Последвайте ни и във Фейсбук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *